Известие

Collapse
No announcement yet.

Централно заключване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Централно заключване

Появи ми се проблем с централното заклучване: задна дясна врата нито се заклучва нито се отключва дори като го натисна ръчно пак се отваря в какво може да е проблема, някой сблъсквал ли се е
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Пробвай да натиснеш оная шайбичка много много навътре, дето хлътва при заключване... Смисъл това е като временно решение докато идеш да ти го оправят.

Comment

Нещо не разбрах, като я заключиш с натискане на бутона той автоматично ли изскача или неможеш изобщо да го натиснеш?
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

С алармата или с ключа като заключа и трите врати се заключват замо тази неще, демек седи дигнато.. като го натисна ръчно слиза си надоло обаче не иска да се заключва и пак си се отваря вратата.
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Разглоби вратата , т.е. свали кората и виж щангичката за заключване дали не се е откачила или апарата за заключване на вратата
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o
            Разглоби вратата , т.е. свали кората и виж щангичката за заключване дали не се е откачила или апарата за заключване на вратата
            Много е вероятно, а ако не ти работи машинката - моята не работеше, сложих и една китайска от 15лв и заспа.
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

това е варианта!!!!

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
                Много е вероятно, а ако не ти работи машинката - моята не работеше, сложих и една китайска от 15лв и заспа.
                Емо ти разгловявал ли си вратата, как точно става от каде да започна на каде да свърша как да я дръпна кората? щото до ся не съм разглобявал и да не е прицакам

А тая махинка от къде мога да я купа и как точно се казва
                landikar

Comment

По-добре си намери елтехник, не се занимавай сам.
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

централно заключване

Здравей колега,и аз имах такъв проблем само че с предна дясна врата,мислих и правих какво ли не,машинки ли не бяха,лосчета,и какво ли още не,най-накрая я закарах в сервиз и там се установи че се е строшила бравата,и срещу съответната сума си реших проблема(150лв)!Виж провери дали ти щрака релето в багажника,на мен ми щракаше ама доста страно,и като смених бравата започна да работи нормално и да заключва навсякаде!Успех!
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Comment

Re: централно заключване

Първоначално публикувано от jumbo797
                      Здравей колега,и аз имах такъв проблем само че с предна дясна врата,мислих и правих какво ли не,машинки ли не бяха,лосчета,и какво ли още не,най-накрая я закарах в сервиз и там се установи че се е строшила бравата,и срещу съответната сума си реших проблема(150лв)!Виж провери дали ти щрака релето в багажника,на мен ми щракаше ама доста страно,и като смених бравата започна да работи нормално и да заключва навсякаде!Успех!
                      Какво ти смениха за 150 лв. ,защото машинката е с механизма за бравата заедно

Comment

централно заключване

Ми да ти кажа колега смениха ми цялата брава,предполагам че там всичко е на куп!самата брава и с работата ми взеха толкова пари!
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Comment

Кажи къде ти ги смениха, че и на мен ми се ебава предна лява, а не искам да слагам боклуци!!!!!!!!

Comment

Първоначално публикувано от Lucky
                            ма кат незнам къде са а и де да знам жабаря колко винта е сложил и какви разновидности са. Не мой да е само на щипки нъл тъй
                            Значи има едно капаче при дръжката за отваряне на вратата под него има болт , после при копчето за прозореца махаш гумичката дето е и отдолу има още 2 болта - като ги отвиеш махаш апаратчето като разкачваш буксите и отдолу има още 2 болта , след това махаш обрача и пластмасата на колоната - сваляш я и там има още 2 болта щипките са отдолу и отстрани на кората (мн трудно ще се счупят , направени са лесни за сваляне) след като се разкачи се издърпва долния край на кората леко и се вдига нагоре Съжалявам , че не мога да кача снимки , но се надявам да съм помогнал достатъчно
                            Ето , в една тема съм описал как се разглобява вратата , на мойта и отварях всичките понеже като я взех се бяха откачили щангичките за отваряне отвътре Надявам се да съм помогнал
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

здравеите колеги...имам 166 от 1 година и имах проблем като този,но го реших само почистване на ключалките на вратите с спреи .. Svitol..
                              Вече 1 година работи нормално
                              alfa romeo 2.4 jtd 140cv

Comment

Working...
                              X